Pastel Nude Far Paleti...


  Herkese yeniden merhabaa.. Bugün sizlerle pastel markasının 8'li far paletini inceleyeceğiz. Adı üzerinde nude tonlarda bir far paleti. Oldukça güzel ve kullanışlı bir palet. Eğer doğal tonları seviyorsanız yada makyaja yeni başladıysanız rahatlıkla önerebilirim.





  Ürünün ambalajı oldukça sade ve şık görünüyor. Çok beğendiğim kocaman kullanışlı bir aynası var. İçerisinde 3'er gram 8 adet far var. Üst sıradaki 4 renk mat, alt sıradaki 4 far ise ışıltılı. Pigmantasyonu harika diyemem. Gördüğünüz rengi elde etmek ikin iki kat uygulamanız gerekiyor. Aslında istediğiniz yerde durabilme imkanı sağlıyor, yeni başlayanlar için bu yüzden ideal. Biraz tozutma yapıyor ama hangi far yapmıyor ki diyerek göz ardı ediyorum :)) 


  Mat renklerin görünüşü bu şekilde. Beyaz ile kaş altlarınızı veya göz pınarlarınızı aydınlatabilirsiniz. Kahve rengi ise çok güzel bir geçiş rengi. 


Gelelim alt sıradaki ışıltılı renklere. Bu renkler hem gündüz makyajınızda hemde gece makyajınızda kullanabileceğiniz çok güzel renkler. Doğal duruşları bende büyük bir avantaj.


Ürünün içerisinden birde gördüğünüz fırça çıkıyor. Bir tarafı karıştırma fırçası tarzında kullanışlı ve beklediğimden yumuşak bir fırça. Diğer tarafı ise klasik, bütün far paletlerinde çıkan sünger aplikatör. Fırça fena değil. Diğer birçok markanın far paletlerinden çıkan fırçalara göre kullanışlı bir fırça.

Ürünün arkasında 'Basıc Nudes 01' yazıyor. Buda acaba devamı gelecek mi sorusunu da aklıma getirdi. 
Pastel'in internet sitesinde ürünün indirimsiz fiyatı 26.50 
Eğer makyaja yeni başladıysanız yada günlük makyaj için bir far paleti arıyorsanız güzel ve kullanışlı bir palet. Denemeye değer.


Güzel günler..






    

   

Yorumlar

  1. Renkleri tam benlik :) tesekkurler yazin icin !

    YanıtlaSil
  2. hepsi de her gün kullanılabilecek harika renkler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede. Açık koyu ışıltılı yada mat nasıl makyaj yapmak istersen yapabilirsin :)

      Sil
  3. merhaba:) blogumda benefit hoola set hediyeli çekiliş düzenliyorum, katılıp blogunda paylaşırsan çok mutlu olurum :) http://sedosun.blogspot.com.tr/2015/10/sedosun-cekilisi-var.html

    YanıtlaSil
  4. AH şu nude tonlar beni benden alıyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kullanışlılar bende asla hayır diyemiyorm :))

      Sil

Yorum Gönder