Deri Nasıl Kullanılmalı ?


  Deri kumaşı birkaç sezondur her parçada görüyoruz. Ceketler, etekler, pantolonlar, taytlar, elbiseler, şapkalar, çizmeler, çantalar, eldivenler ve daha birçok detayda karşımıza çıkan deriyi nasıl kullanmalıyız?

 Deri etekler. Volanlı, plise veya kalem etek olarak karşımıza çıkan deri etekler şık duruşuyla çoğumuzun sıkça tercihi oluyor. Deri eteğinizin üzerine sade bir gömlek veya kazak tercih edip kış ise çorap ve boti ile kombinlemeniz çok şık bir seçim olacaktır. Yazın ise vazgeçilmez ayakkabımız stiletto ve yine bir gömlek tercih edebilirsiniz.


Deri pantolon ve taytlar... Kışın kazakların altındaki vazgeçilmez parçamız. Gömlek, hırka, kazak veya t-shirtler ile çok yakışan tayt ve pantolonlar her mevsim tercihimiz olmaya devam ediyor. Özellikle kış aylarında ajur kazak, mont ve topuklu botlarımız ile çok güzel bir uyum sağlıyor.



 Deri elbiselerde şüphesiz çok şık bir seçim. Ancak kombinlemede en çok hata yapılan parçalardan biri. Bir deri elbise tercih ettiyseniz diğer aksesuarları daha basit göze batmayacak bir şekilde seçmelisiniz. Çantanız, ayakkabınız daha sönük olmalı ve elbiseye gölge düşürmemeli. Hatta çanta ve ayakkabı seçimlerinizi ten rengi yani nude renklerden belirlemeniz en doğrusu olacaktır. Bu şekilde derinin cazibesini öldürmeden ön plana çıkarabilirsiniz.


!!!DERİ KIYAFETLERİNİZİ SEÇERKEN SUNİ DERİ OLMASINA DİKKAT EDİN!!!

Yorumlar